Nie je rúž ako rúž

Pery sú dominantou našej tváre. Ženy nimi vedia zvádzať a dávať najavo svoje emócie. V posledných rokoch je trendom zväčšovanie pier niekedy až do gigantických rozmerov. Mužom sa však páči prirodzenosť a preto stačí keď váš tvar pier zvýrazníte alebo jemne zmeníte pomocou správneho rúžu. Niekedy môže byť jeho výber veľmi zložitý. Dôležité je hlavne zvoliť správny odtieň, ktorý dodá celému ženského výzoru ten správny šmrnc.Žena, zrkadlo, rúž.jpg
Každá žena by mala mať vo svojej kozmetickej taštičke minimálne dva odtiene rúžu. Jeden nude na bežné denné nosenie a druhý výraznejší, napríklad v atraktívnej červenej farbe, na  nosenie pri spoločenských udalostiach , či na randenie alebo na večierok. Muža vie purpurová farba na perách naozaj správne naštartovať. Pre tie z vás, ktoré neradi vyčnievajú z radu alebo nosia len jemné líčenie, sú k dispozícii jemne zafarbené balzamy na pery, či lesky.
Veľmi často sa stáva, že sa dáme zlákať novými trendmi alebo reklamou a vyberieme si rúž, ktorý je práve in, ale k našej pleti sa nehodí. Na tento omyl si treba dávať pozor a pri kúpe zvážiť, či rúž na vašej tvári nekričí. Pri skúšaní testerov si všímajte aj to, či odtieň rúžu nezvýrazňuje žltú farbu zubov. Niektoré odtiene nie sú vhodné pre dámy v rokoch a mali by si ich nosenie odpustiť. V určitom veku treba myslieť aj na to, aby rúž nezvýrazňoval vrásky okolo perí. Takúto neplechu vedia vytvoriť tmavé odtiene rúžov.Žena, úsmev, výrazný rúž.jpg
Najlepšie bude ak si zvolíte taký odtieň, ktorý ladí s vašou pleťou, či vlasmi. Napríklad majiteľky čiernych vlasov sa nemusia báť už spomínaných červených odtieňov a lahodia im aj bronzové a čokoládové. Hnedovlásky majú k dispozícii najväčší počet odtieňov, pristane im takmer každá farba na pery, či už ide o ružovú alebo červenú. Blondínky by mali počas bežného dňa nosiť jemné jahodové odtiene rúžov a na večer môžu zvoliť výzor ženy vampa s pomocou chladných červených rúžov. Dámy s ryšavými vlasmi sú ako stvorené na nosenie koralovo červenej a oranžovej farby na pery.

Author: