Láska ide cez žalúdok – pravda alebo lož?

Niekedy dávno niekto vyslovil jednu zázračnú vetu, ktorú dnes pozná snáď každý z nás. Ešte aj v dnešnej dobe sa totiž stále opakuje no a nás práve preto zaujímalo, či je to naozaj pravda? Snáď každému je jasné, že jedlo dokáže človeka povzbudiť, ak je naozaj dobré, správne ho vie naladiť, zlepšiť mu pochmúrny deň a potešiť ho. Stačí, ak si to vyskúšate na sebe. Čo s vami urobí obyčajné jedlo, ak ste už poriadne hladný a napokon ho dostanete? Vtedy sa dejú zázračné veci. A čo ak si k tomu ešte predstavíte, že vám večeru alebo obed pripraví vaša milovaná partnerka alebo partner? Vtedy asi už neexistuje nič krajšie.prestretý stôl s láskou.jpg
Myslím si, že táto veta je pravdivá a láska skutočne ide cez žalúdok. Avšak, nie je všetko iba o jedle. Ak sa z vás stane vynikajúci kuchár alebo kuchárka, neznamená to, že sa vyriešia všetky vaše problémy. Povedala by som, že skvelé jedlo je len akousi čerešničkou na torte, ktorá rozhodne patrí do každého vzťahu. Muži to milujú a ženy zase priťahuje, ak je ich partner v kuchyni zručný a skutočne vie, čo robí.
Rozhodne by sa preto dalo povedať, že láska ide skutočne cez žalúdok. A dokonca to ide veľmi ľahko. Stačí sa naučiť len zopár dobrých trikov a váš partner si vaše kuchárske umenie určite zamiluje. V prvom rade by ste ale mali dbať na to, aby ste mu varili to, čo mu chutí. V žiadnom prípade sa ho nesnažte naučiť iba na šaláty, ak je to milovník poriadneho mäsa. Avšak, nikde samozrejme nie je napísané, že nemôžete experimentovať. Stále sa však snažte variť jedlá, ktoré vášmu partnerovi ulahodia. Nevymýšľajte prehnané kombinácie, ale používajte potraviny, ktoré obaja milujete.muž a žena s vínom na deke.jpg
A hlavne varte s láskou, s chuťou a vášňou. Ako korenie používajte emócie, radosť a lásku, ktorú k svojmu milovanému partnerovi alebo partnerke cítite. Iba tak bude vaše jedlo naozaj dokonalé.
Tak čo, ste pripravený potvrdiť toto staré známe porekadlo a presvedčiť sa na vlastnej koži, že láska ide cez žalúdok? Tak už ďalej nečakajte a namierte si to rovno do kuchyne!

Author: